Kantoorgebouw 'Dreesz' Brugstraat 11 7607 XJ Almelo
Tevens kunt u ons bezoeken op de volgende locaties:
Kantoor Goor Rubensstraat 1 7471 HX Goor
Kantoor Ommen Schurinkstraat 23 7731 GC Ommen
Stichting Beheer Derdengelden VZKH: NL78 INGB 0006 5309 84

Van Zutphen Kant Hollema advocaten

voor particulieren en ondernemers

Van Zutphen Kant Hollema advocaten is een samenwerkingsverband tussen de maatschap Van Zutphen Kant (KvK 76089649), die bestaat uit Zuidvean B.V. en KANT B.V., en Hollema advocatuur, de eenmanszaak van Mr. G.J. Hollema (KvK 71379355).

De maatschap Van Zutphen Kant contracteert en de advocaten treden op naar buiten onder de handelsnaam Van Zutphen Kant Hollema advocaten.

Mr. G.J. Hollema is een zelfstandig optredende advocaat en contracteert op persoonlijke titel. Mr. Hollema deelt de faciliteiten van het kantoor en maakt ook gebruik van de handelsnaam Van Zutphen Kant Hollema advocaten.

Ervaren advocaten

Ervaren advocaten

Met meer dan 25 jaar ervaring

U bent op zoek naar een ervaren advocaat. Dan bent u bij VZKH aan het juiste adres. VZKH staat voor Van Zutphen (Harry), Kant (Dick) en Hollema (Jelle). Harry, Dick en Jelle zijn alle drie al meer dan 25 jaar advocaat. Zij zijn begonnen in de algemene praktijk, waardoor zij vele facetten van het recht hebben leren kennen. In de loop der tijd hebben zij zich op een aantal rechtsgebieden gespecialiseerd. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij de grotere advocatenkantoren in Twente (en ook in de randstad) hebben zij, ieder afzonderlijk, op enig moment besloten om voor zichzelf te beginnen. Om hun cliënten beter en op een breder vlak van dienst te kunnen zijn, hebben Harry, Dick en Jelle besloten om per 1 december 2019 hun krachten te bundelen in VZKH Advocaten.

Voor elk rechtsgebied een eigen specialist

Onze specialisten kunnen u voorthelpen met verschillende rechtsgebieden zoals; Arbeidsrecht, Asiel en Vreemdelingenrecht, faillissementsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, strafrecht, huurrecht, alsmede contracten-, vastgoed-, aansprakelijkheids- en insolventierecht.

Laten we ons voorstellen

Ons team is divers en staat als zodanig achter u indien u dat wilt?
Dick Kant

Dick Kant

Gespecialiseerd in strafrecht, aansprakelijkheids- en contractenrecht

Ervaring en achtergrond

Advocaat sinds januari 1991. Na tien jaar te hebben gewerkt in Rotterdam, deels in dienstverband, deels als zelfstandige, en hij een algemene praktijk had met accenten op faillissementsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht, is hij in 2001 naar het oosten van het land gegaan. Daar heeft hij acht jaar gewerkt bij een groot kantoor waarbij hij zich bezighield met faillissementsrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en economisch strafrecht. In 2008 heeft hij zijn praktijk als zelfstandige voortgezet, aanvankelijk in Zutphen, daarna in Almelo en Goor. 

Expertise en aandachtsgebieden

Bij VZKH houdt Dick zich bezig met het verlenen van juridische bijstand aan ondernemingen en ook particulieren, waarbij de nadruk ligt op het strafrecht, aansprakelijkheids- en contractenrecht, insolventierecht (hij is ruim twintig jaar curator geweest in faillissementen) en bepaalde onderdelen van het personen- en familierecht. Ook voor andere rechtsgebieden kunt u bij hem terecht. Indien het probleem waarmee u wordt geconfronteerd door een specialist dient te worden aangepakt, zal hij u daarnaar verwijzen.

Dick is jarenlang curator geweest in faillissementen.

Binnen VZKH is Dick belast met vastgoedrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht. 

Harry van Zutphen

Harry van Zutphen

Gespecialiseerd als advocaat voor ondernemers

Ervaring en achtergrond

Harry van Zutphen is partner bij VZKH. Hij is gespecialiseerd als advocaat voor ondernemers. Harry heeft ervaring met fusies en overnames, arbeidsverhoudingen, aansprakelijkheid en financiële geschillen. Hij was eerder verbonden aan grote kantoren in Twente.
Samen met de partners en medewerkers van VZKH vormt hij een team van specialisten, een advocatenkantoor voor de ondernemer en de particulier voor veel problemen en situaties die zich kunnen voordoen. Hij denkt mee en ziet oplossingen.

Expertise en aandachtsgebieden

Harry van Zutphen is gespecialiseerd in privaatrecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht.

Registratie

Harry van Zutphen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  1. Arbeidsrecht
  2. Asiel en Vreemdelingenrecht

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Opleidingen

Rijksuniversiteit Utrecht, afstudeerrichting Privaatrecht;
Rijksuniversiteit Leiden, afstudeerrichting Belastingrecht.

Lidmaatschap

Toegelaten tot de Orde van Advocaten Nederland (NOVA);
Toegelaten tot de Overijsselse orde van Advocaten (OOVA);

home space

Heeft u snel een advocaat nodig?

We helpen u graag.
Jelle Hollema

Jelle Hollema

Gespecialiseerd in huurrecht, verbintenissenrecht en algemene praktijk

Ervaring en achtergrond

Na eerst een jaar lang als juridisch medewerker op een deurwaarderskantoor in Ommen te hebben gewerkt, is Jelle op 14 oktober 1992 beëdigd als advocaat. Jelle is zijn loopbaan als advocaat begonnen bij een klein advocatenkantoor in Zwolle. Vanaf 1 januari 2000 is Jelle gedurende bijna 18 jaren werkzaam geweest op twee van de grotere advocatenkantoren in Twente, eerst in Enschede en daarna in Almelo. 

Expertise en aandachtsgebieden

Jelle houdt zich met name bezig met het adviseren en procederen op het gebied van huurrecht, alsmede contracten-, vastgoed-, aansprakelijkheids- en insolventierecht. In de loop der jaren heeft Jelle de specialisatieopleiding huurrecht gevolgd alsmede de leergangen arbeidsrecht en insolventierecht. Sinds 2001 is Jelle lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Jelle is jarenlang curator geweest in faillissementen.

Binnen VZKH is Jelle belast met huurrecht, vastgoedrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.