Kantoorgebouw 'Dreesz' Brugstraat 11 7607 XJ Almelo
Tevens kunt u ons bezoeken op de volgende locaties:
Kantoor Goor Rubensstraat 1 7471 HX Goor
Kantoor Ommen Schurinkstraat 23 7731 GC Ommen
Stichting Beheer Derdengelden VZKH: NL78 INGB 0006 5309 84

Strafrecht

Heeft u een probleem? Wij kunnen u helpen.

Om wat voor reden ook, u kunt in aanraking komen met politie of justitie. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een ingevorderd rijbewijs, een onderzoek door de FIOD of een andere opsporingsinstantie aan de administratie van uw bedrijf waarna u wordt aangehouden en dient te worden verhoord, een aanhouding door de politie, een dagvaarding om voor de rechter te verschijnen, het komt bijna altijd onverwacht, en het is steeds schokkend. 

Het enige wat u dan nodig hebt is een advocaat die zich vastbijt in de zaak en u de ondersteuning biedt die u in dergelijke situaties nodig hebt om de rust en het overzicht terug te krijgen. Iemand die ervaring heeft en weet wat er in dergelijke gevallen speelt, die alles op alles zet om voor u het onder de omstandigheden best mogelijke resultaat te behalen

home space

Heeft u hulp nodig?

Dick Kant is onze strafrecht specialist

Bent u op zoek naar een ander vakgebied?

Bekijk de mogelijkheden
 • Arbeidsrecht

  Dit vakgebied houdt zich bezig met alles wat verband heeft met de arbeidsovereenkomst, zowel van uit de werkgever als vanuit de werknemer.

  Meer informatie
 • Huurrecht

  VZKH staat zowel verhuurders als huurders bij inzake het beoordelen en opstellen van huurcontracten en geschillen.

  Meer informatie
 • Ondernemingsrecht

  Dankzij jarenlange praktijkervaring kan VZKH Advocaten met u meedenken en u wijzen op eventuele valkuilen, risico’s en mogelijkheden.

  Meer informatie
 • Belastingrecht

  VZKH heeft ervaring met diverse deelgebieden van het belastingrecht, hetzij; loonheffing, fiscale herstructurering, omzetbelasting, internationale belastingrecht etc.

  Meer informatie
 • Strafrecht

  Om wat voor reden ook, u kunt in aanraking komen met politie of justitie. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een ingevorderd rijbewijs, een onderzoek door de FIOD of een andere opsporingsinstantie. Wij helpen u.

  Meer informatie
 • Migratierecht

  Zowel privépersonen als ook bedrijven adviseren en begeleiden wij bij het doorlopen van deze migratieprocedures.

  Meer informatie
 • Insolventierecht

  Dankzij jarenlange praktijkervaring kan VZKH Advocaten met u meedenken en u wijzen op eventuele valkuilen, risico’s en mogelijkheden.

  Meer informatie
 • Vastgoedrecht

  Het vastgoedrecht omvat niet alleen de aan- en verkoop van onroerend goed, maar ook huurrecht, bouwrecht, appartementsrecht, VvE-recht, erfdienstbaarheden, (erf)pacht en burenrecht.

  Meer informatie
 • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht

  In het zakenleven vormt de overeenkomst de basis voor de rechtsverhouding tussen partijen. Het is daarom belangrijk dat u de rechten en plichten goed vastlegt.

  Meer informatie